Primaria comunei Istria:

Str. Primariei nr. 10, cp. 907155

Telefon: +40/241/522.581

Fax: +40/241/522.581

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Ioan HERDEAN


 

ANUNT

19.03.2020

 

Avȃnd ȋn vedere evenimentele generate de instituirea pandemiei de COVID-19 (CORONAVIRUS), vă informăm că pentru prevenirea riscului de răspȃndire a virusului cȃt și regulile aplicate pentru a asigura continuitatea activității Primăriei comunei Istria, pe perioada instituirii stării de urgență pe ȋntregul teritoriul Romȃniei, activitatea de relații cu publicul a aparatului de specialitate al primarului comunei Istria,județul Constanța se suspendă. Detalii aici ... (.rar)

 

ANUNT

27.02.2020

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt  transmis de Prefectura jud. Constanta privind masurile care trebuie luate pentru prevenirea infectiei cu COVID19. Descarca de aici ... (.rar)

 

ANUNT

06.01.2020

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind perioadele de declarare a datelor pentru inscrierea in Registrul Agricol. Descarca de aici ... (.rar)

 


 

ANUNT

05.07.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat documentele în legătură cu concursul organizat pentru ocuparea funcției contractuale vacante de secretar - dactilograf IA în cadrul compartimentului administrativ-secretariat. Descarca de aici ... (.rar)

 

ANUNT

01.07.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind punctajul acordat la proba scrisă  la concursul organizat în vederea ocupării funcției contractuale vacante de secretar - dactilograf IA în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Istria. Descarca detalii de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

25.06.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind rezultatul selectiei de dosare la concursul organizat în vederea ocupării funcției contractuale vacante de secretar - dactilograf IA în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Istria. Descarca detalii de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

07.06.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind organizarea concursului în vederea ocupării funcției contractuale vacante de secretar - dactilograf IA în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Istria. Descarca detalii de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

06.05.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind intentia de elaborare PUZ - Infiintare Plantatie Catina. Descarca detalii de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

03.01.2019

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind perioada de declarare a datelor la Registrul AGricol. Descarca detalii de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

01.10.2018

 

Primăria comunei Istria, a publicat un anunt privind proiectul de hotarare referitor la propunerea de aprobare a Planului Urbanistic Zonal - unitate agrozootehnică, Parcela A 195/10/1 extravilan sat Nuntași, com. Istria, județul Constanța. Descarca detalii de aici ... (.rar)

 

 


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2013 Primaria comunei Istria.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.